Skip to main content

In de media

Als padvinders op weg

automotive-10-12-10Er worden online nog niet veel nieuwe auto's verkocht, maar de eerste succesvolle spelers op deze markt dienen zich aan. Is er een succesvolle toekomst en zo ja, voor wie?

Automotive 11-12-2009

Huiskamerevent op unieke locatie

RondomZakendoen organiseert periodiek een huiskamerevent. Ditmaal is Johan Lammers van de Lammers Support Group de gastheer. Hij ontvangt de leden van RondomZakendoen in een oude woonboerderij, waarvan hij een deel gebruikt voor workshops. Het thema is onderscheidend vermogen. “Grijze muizen zijn er immers al genoeg.”

LSG organiseert een wervelende Testing & Tasting bij Pouw Zwolle.

Woensdag 29 september opent Pouw Zwolle van 20.00 tot 22.30 uur haar deuren voor een voor Zwolle ongekend lifestyle event. In een wervelende setting wordt kennis gemaakt met wat regionale ondernemers hebben te bieden. Testing & tasting voor de top in een ontspannen sfeer en setting. Dit concept is bedacht en wordt uitgevoerd door de Lammers Support Group.

Het dealerlandschap: minder dealers, meer samenwerken

Het dealerlandschap moet ingrijpend veranderen. Dat stelt Bovag Autodealers in haar visierapport Automotive Retail in 2015. Voor- en tegenstanders van het rapport buitelen inmiddels over elkaar heen. Reden om een aantal kopstukken uit de branche uit te nodigen voor een discussie.

Automotive 11-05-2010

Occasionmarkt: grilliger, sneller, transparanter

De accasioncrisis ligt achter ons. Dat concluderen kopstukken uit de wereld van de gebruikte auto's tijdens een discussie onder leiding van Automotive. De prijzen fluctueren echter meer dan ooit. "De winst van vandaag is het verlies van morgen."

Automotice 02-10-2009

Strijd in de werkplaats

De opkomst van elektrische auto's, gebrek aan techneuten, stevigere concurentie: op een pittoreske boerderij in landelijk Klarenbeek besprak Automotive met diverse kopstukken uit de aftersales hoe de onderhoudsmarkt van nu en morgen er uit ziet.

Automotive 03-10-2009