LSG Ondernemersreis Namibië 2022

Leadership Experience naar Namibië 2022

Beleef Namibië op z'n best en ontwikkel je leiderschapskwaliteiten! Ga je samen met andere ondernemers mee op reis ( met of zonder je partner ) van 27 oktober t/m 7 november 2022 naar het prachtige Namibië?

Genieten van de eindeloze natuur

Geniet van de stilte, uitgestrekte landschappen en eindeloze horizon, de natuur met al haar wilde dieren en de miljoenen sterren aan de nachtelijke hemel. Namibia is dankzij de goede verharde en gravelwegen zeer geschikt voor een self-drive avontuur.

spitzkoppe

Kamperen in de wildernis

Tijdens deze reis zien jullie veel mooie plekjes van Namibië. Na wat ontspanning in Windhoek gaat de route allereerst de route richting Etosha NP. Een verblijf in een fijne lodge net buiten het park maak dat jullie alle tijd hebben om het park te bezoeken. Het 'spotten' van wild is hier de hoofdactiviteit. Tijdens de reis zoeken we geschikte momenten om samen in gesprek te gaan over Dienend-Leiderschap.

Kamperen in de wildernis van Namibië - LSG reizen

Daarna staat een ´luxe´verblijf bij Etendeka Mountain Camp op het programma. Hier worden goed verzorgd en zijn de activiteiten ingesloten, zo gaan jullie te voet met een gids het gebied in op zoek naar wild.
Jullie zijn ondertussen al heel wat wijzer inzake de Namibische natuur en het is daarom tijd om 2 dagen van de gebaande paden af te gaan onder begeleiding van een gids. Jullie kamperen in de wildernis en sluiten de reis af bij Spitzkoppe, bekend om z´n schitterend rotsformatie midden in de woestijn.

wild spotten

Mooie gesprekken

Tijdens deze reis zal Johan Lammers de reisleider en de trainer zijn, samen met zijn vrouw Caroline. Het thema van deze reis is: Dienend Leiderschap onzin of noodzaak? Hoe zou ik mijzelf hierin kunnen ontwikkelen? Tijdens de reis zoeken we geschikte momenten om hierover met elkaar in gesprek te gaan.
Doel van deze reis is: genieten van de natuur in combinatie met persoonlijke ontwikkeling en mooie gesprekken over het leven.

Informatie en aanmelden

Kijk hier voor uitgebreide informatie, de details, en voor het programma van deze reis.

De reis kost € 6250 excl. btw (prijs per persoon) en wordt gefactureerd als Leiderschapstraining. De vliegticket wordt extra doorbelast.
De bedoeling is dat we rechtstreeks vliegen vanuit Frankfurt op Windhook.

Ga je mee? We gaan met een groep van maximaal 12 personen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Lammers.
Inmiddels hebben we al genoeg deelnemers dus de reis gaat sowieso door.

Johan Lammers
06-22541495
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Informatie of aanmelden?

Neem dan rechtstreeks contact met mij op!

Voor het WAUW-effect

 • Lifestyle-events
 • Spectaculaire bedrijfsfeesten
 • Wereldwijde incentives
 • Teambuildingactiviteiten
 • Publieksevenementen
 • Symposiums

Diensten

 • Marketingconcepten
 • Trainingen
 • Workshops
 • Advies
 • Interim-management
 • Gastheerschap

LSG Logo witKopermolenweg 3  7382 BP  Klarenbeek 
T o55 - 301 04 16  E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.