Future Mobility Challenge

Elektrisch rijden is leuk! Maar wie is de slimste elektrische rijder? Wie plant het slimst zijn route en rijdt en laadt het efficiëntst? En wie verdient de meeste punten met het bezoeken van landmarks en het vervullen van creatieve opdrachten? De Future Mobility Challenge is een ongekend leuk spel voor teams van minimaal 2 personen. 

Op 2 juli 2019 start om 12:00 uur de Future Mobility Challenge op het Zwitsal terrein in Apeldoorn. Om 18:00 uur komen de deelnemende equipes weer terug. Welke route hebben ze afgelegd en hoeveel punten hebben ze verdiend? Op www.elektricitijdrit.nl kun je ze real time volgen!

Schrijf je in voor de Future Mobility Challenge 2019!

De Future Mobility Challenge biedt voor ieder wat wils. Je kunt fanatiek voor de punten gaan en je kunt het beschouwen als een teambuilding. Je kunt het gebruiken voor relatiebeheer en misschien wil je wel jouw bedrijf of jouw projecten promoten.

Welke insteek je ook kiest: met zijn allen promoten we duurzame mobiliteit. En kijken we heel realistisch naar de plussen en minnen van de huidige duurzame voertuigen en het netwerk.

Mogelijkheden

Deelname is mogelijk in de volgende klassen:

 • Plug in Hybride (PHEV)
 • Batterij elektrisch (BEV)
 • Waterstof elektrisch (FCEV)

Inschrijven is mogelijk per equipe van twee personen. 

Sponsoring

Wilt u met uw bedrijf in the picture tijdens dit evenement? Neem contact op met Arjan de Putter – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ja, ik schrijf in voor de Future Mobility Challenge

Ik schrijf in met 1 equipe

 • 2 rallyschilden
 • Lunchpakket
 • Gebruik tracking app
 • Aandenken

Deelnamekosten: € 250 ex btw per equipe

Mijn gegevens

Vul hier de naam van uw bedrijf in!

Vul uw naam in

Vul hier het adres in!

Vul hier de poscode in!

Vul hier de plaatsnaam in!

Vul hier een geldig mailadres in!

Vul hier uw telefoonnummer in!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Naam van de Equipe kan zijn de bedrijfsnaam of bedrijfsnaam met een nummer (i.g.v. deelname meerdere Equipes van één bedrijf) of een meer heroïsche of creatieve naam

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Dit wordt alleen gebruikt voor communicatie over het evenement.

Ongeldige invoer

Nummer waarop chauffeur tijdens de Future Mobility Challenge bereikbaar is. Dit nummer wordt toegevoegd aan een Whatsapp-groep.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Dit wordt alleen gebruikt voor communicatie over het evenement.

Ongeldige invoer

Nummer waarop chauffeur tijdens de Future Mobility Challenge bereikbaar is. Dit nummer wordt toegevoegd aan een Whatsapp-groep.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U moet akkoord gaan met de voorwaarden!

Ongeldige invoer

Wedstrijdreglementen

1. Inschrijvers verplichten zich de kosten (€ 250 ex BTW per equipe) voor deelname aan de Future Mobility Challenge tijdig te voldoen (i.e. vóór 28 juni 2019)
2. Equipes dienen tijdig bij de start te verschijnen. Te laat of niet verschijnen betekent uitsluiting van deelname aan de Future Mobility Challenge. Deze Equipes kunnen wél deelnemen aan de de Future Mobility Challenge Borrel.
3. Restitutie van inschrijfgelden vindt niet plaats
4. Deelnemers aan de Future Mobility Challenge houden zich te allen tijde aan de ter plaatse geldende verkeersregels
5. Deelnemers houden rekening met andere verkeersdeelnemers en zullen deze niet of zo min mogelijk hinderen
6. Deelnemers letten op elkaars veiligheid
7. Per equipe is er één navigator (nb: navigator mag nooit gelijktijdig chauffeur zijn). Deze waakt over de chauffeur.
8. Een bestuurder mag maximaal 2 uur non-stop sturen. Daarna dient er van chauffeur te worden gewisseld. De gewisselde bestuurder kent een verplichte rusttijd van minimaal 1 uur. Het is toegestaan om dit te combineren met de rol van navigator.
9. Vrijwaringclausule: Door het invullen en versturen van het Future Mobility Challenge deelnameformulier, verklaren de inschrijver alsmede de leden van de equipe (hierna individueel en gezamenlijk te noemen: “de deelnemer” bekend te zijn en akkoord te gaan met de volgende (vrijwaring)clausule
10. Alle deelnemende teams zorgen voor een eigen auto. Een extra fraai of ludiek exemplaar kán bijdragen aan de totale score.
11. Iedere auto dient te worden voorzien van stickers met het eventlogo en de sponsorlogo’s. Deze worden op de Challengedag aan de Equipes overhandigd. De auto dient schoon en zoveel mogelijk stofvrij aan de start te verschijnen en de voorportieren – zowel links als rechts – dienen vrij te zijn van enige communicatie, zodat de rallystickers op ordentelijke wijze geplaatst kunnen worden.
12. Equipe leden ontvangen voorafgaand aan de Future Mobility Challenge nadere informatie over o.m. het Rulebook.
13. Tijdens de Future Mobility Challenge krijgen deelnemers vragen en opdrachten die steeds te maken hebben met duurzame mobiliteit.

VRIJWARINGSCLAUSULE

1. “Deelnemer heeft kennis genomen van de Future Mobility Challenge reglementen (hierna: “het evenement”) en verklaart deze te zullen naleven.
2. Deelnemer verklaart dat hij/zij lichamelijk en geestelijk gezond alsmede bekwaam is om aan het evenement deel te nemen.
3. Deelnemer is zich bewust van het feit dat deelneming aan het evenement, zowel voor de deelnemer als voor derden, alsmede voor zijn/haar goederen, en/of goederen van derden, risico’s voor schade – letselschade, zaakschade en gevolgschade daaronder begrepen – inhoudt, welke risico’s door de deelnemer worden aanvaard.
4. Lammers Support Group, haar (mede-)organisatoren en haar medewerkers en partners aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die de deelnemer in verband met deelneming aan de Future Mobility Challenge lijdt, tenzij die schade is te wijten aan opzet of grove schuld zijdens Lammers Support Group. De deelnemer verklaart dat hij/zij Lammers Support Group, noch de hierboven genoemde personen of instanties aansprakelijk zal stellen of houden voor enige door hem/haar in verband met deelneming aan het evenement geleden schade, materieel of immaterieel, letselschade daaronder begrepen.
5. Omdat het evenement een rally betreft, verklaart deelnemer dat (het gebruik van) de hieraan deelnemende auto is verzekerd, zoals bij de Wet verplicht. Deelnemer verklaart tevens dat hij/zij als bestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs. Ingeval de navigator geen geldig rijbewijs bezit, zal deze niet als bestuurder deelnemen aan het evenement en verklaren de bestuurder en de navigator aldus niet te zullen wisselen van functie.”

Contact

Hoofdweg 68
7382 BK  Klarenbeek

Tel. 055 3010416 

Mail: info@lammerssupportgroup.nl 

Wij organiseren:

 • Lifestyle events
 • Spectaculaire bedrijfsfeesten
 • Wereldwijde incentives
 • Teambuilding activiteiten
 • Publieks evenementen
 • Symposiums

Wij staan voor:

 • Marketing concepten
 • Trainingen
 • Workshops
 • Advies
 • (interim) Management
 • Gastheerschap